[Ulotka. Incipit] W ostatnim czasie wznowił są działalność Polski Związek Zachodni w Słupsku ... / Polski Związek Zachodni w Słupsku. ([wydawca nieznany], 1946)
Ulotka informująca o spotkaniu organizacyjnym 13.12.1946 r.w sali Ratusza.