Ex - Libris Albert Collart - Saez, Julio Fernandez (1924- ).; Collart, Albert (1899-1993). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1956)
Na pierwszym planie figurka klęczącego Murzyna, za nią stoi okapi a w głębi drzewa i głowa słonia wśród wysokich traw, u góry półkolisty napis: Ex - Libris Albert Collart. Nazwisko artysty i nr dzieła: 66 w obrębie kompozycji.
Data według podanej bibliografii.
Strona Die Deutsche Exlibris-Gesellschaft, dostęp 21.05.2019
Keywords: Ekslibrisy -- Hiszpania -- 20 w