Ex Libris Gerardo Bagdonavičius / G. B. - Bagdonavičius, Gerardas (1901-1986) (1926)
W ośmiokątnym obramowaniu posąg Wenus z Milo, u dołu napis: Ex Libris Gerardo Bagdonavičius. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji.