Exlibris Algimantas Bražinskas / [A. Švažas]. - Švažas, Algimantas (1933-2003) (1966)
Przedstawia śmiejącą się diabelską twarz. Napis u góry z prawej strony: Exlibris, u dołu z lewej: Algimantas, na dole: Bražinskas.