Exlibris Algimantas Bražinskas - Švažas, Algimantas (1933-2003).; Bražinskas, Algis Bronius ([Vilnius, 1966)
Przedstawia śmiejącą się diabelską twarz. Napis u góry z prawej strony: Exlibris, u dołu z lewej: Algimantas, na dole: Bražinskas.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem aut., miejscem wyd. i datą.
Keywords: Ekslibrisy -- Litwa -- 1945-1990.