[Afisz. Incipit] Do wszystkich Polaków na Wybrzeżu. Za mękę całego Narodu Polskiego ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz propagandowy nawołujący do głosowania na Blok Stronnictw Demokratycznych w wyborach do Sejmu.