[Afisz. Incipit] W pierwszy dzien swiat 25 maja idź na randez-vous Mieszkanców m. Elblaga do ogrodów "Polonii" za kanal ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 25.05.1947 r. zorganizowanej przez ZWM (Koło Stoczni).