[Afisz. Incipit] W pierwszy dzien swiat 25 maja idź na randez-vous Mieszkanców m. Elblaga do ogrodów "Polonii" za kanal ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 25.05.1947 r. zorganizowanej przez ZWM (Koło Stoczni).
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Związek Walki Młodych -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.