Święto latawca. (Gdańsk : [s.n.], 1967)
Afisz inf. o zawodach, które miały miejsce 1.10.1967 r. na lotnisku w Gdańsku-Wrzeszczu.
Keywords: Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne