[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie. Z uwagi na coraz czesciej wybuchajace pozary ... - Elbląg (Polska). Zarząd Miasta (Elblag : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o nakazie uprzątnięcia strychów i przeprowadzenia kontroli stanu technicznego przewodów kominowych.
Brak części polskich znaków diakrytycznych.
W prawym górnym narożniku: Elblag, dnia 17.III.1947 r.
Pod tekstem: Prezydent Miasta: (-) J. Skarzynski.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Druki ulotne -- 1945-1970.