August Friedrich Jebens - Schall, J. C. (?-po 1860).; Lithographisches Institut von Ludwik Sachse & Company ([Berlin] : Lith. Inst. v. L. Sachse & Co., 1835)
Przedstawia portret w ujęciu 2/3, siedzący Augusta Friedricha Jebensa (1768-1834).
Pod kompozycją sygnatury autora i autora pierwowzoru oraz data powstania: N. d. N. gez. v. C. Burggraf, Lith. Inst. v. L. Sachse & Co., Lith. v. J. C. Schall, 1835.
U dołu karty, poniżej kompozycji tytuł i inskrypcja dedykacyjna.
Miejsce wydania według działalności wydawcy.
Keywords: Portrety -- Niemcy -- 19 w; Grafika -- Niemcy -- 19 w