[Zaproszenie. Incipit] Die Deutsche Studentenschaft Danzig gibt sich die Ehre ... ([wydawca nieznany], 1937)
Zaproszenie na imprezę studencką 13.02.1937 r. w domu Bractwa Studenckiego w Gdańsku-Wrzeszczu.