Verordnung : Art. 1. Die für das Jahr 1914 [...] - Bissing, Moritz Ferdinand von (1844-1917). (Brüssel : [s.n.], 1915)
Rozporządzenie niem. władz okupacyjnych w Belgii z 16.01.1915 r. dot. podatków.
Tekst równol. w jęz. niem., hol. i fr.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Belgia; Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty