Neujahrs-Lieder zu singen in der Sylwester-Nacht 1846-47 im Raths-Weinkeller zu Danzig. (Danzig : [wydawca nieznany], 1846)
Druk z tekstami pieśni.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- druki ulotne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1870-1914.; Druki ulotne