[Afisz. Incipit] Święto kultury fizycznej i sportu powiatu malborskiego ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący z programem święta 29.06.1950 r.
Keywords: Sport -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.