Papież. - Wydawnictwo Interpress (Warszawa : Polska Agencja "Interpress" Naczelna Redakcja Krajowa, 1987)
Rodzaj informatora wyd. w związku z podróżą Jana Pawła II do Polski w 1987 r.
Nad tyt.: Szczegółowy program pobytu Jana Pawła II w Polsce, Kalendarium pontyfikatu itd.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Jan Paweł -- II -- (papież ; -- 1920-2005) -- podróże -- Polska; Jan Paweł -- II -- (papież ; -- 1920-2005).