[Gdańsk, kamienice przy ul. Jana z Kolna] - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia kamienice nr 10-7 przy ul. Jana z Kolna w Gdańsku, 1987 r.
Tyt. nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia. Data ołówkiem na rewersie, aut. wg pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie