[Russ. Gefangene auf dem Stadtgut Zoppot 1915] ([S.l. : s.n., 1914)
Przedstawia grupę jeńców rosyjskich pozujących do wspólnego zdjęcia ze strażnikami, w miejscu pracy na terenie Sopotu 1915 r.
Format odb.: 12 x 16 cm. Tyt. i data wg opisu na rewersie, data wg przedstawienia.
Keywords: Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Sopot (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie