[Afisz. Incipit] Restauracja-Dancing Cafe Club Sopot ...od 1-go stycznia 1948 niebywała atrakcja ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o występach: Władzio Zwirlicz, Ostojscy, M. Kwiecińska.