[Afisz. Incipit] Restauracja-Dancing Cafe Club Sopot ...od 1-go stycznia 1948 niebywała atrakcja ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o występach: Władzio Zwirlicz, Ostojscy, M. Kwiecińska.
Keywords: Restauracje -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne