Ex Libris Mavrice Marqve D. M. - Meyer, Daniel (1908-1993) (1962)
W okręgu dwie litery M jedna nad drugą na tle dwóch ryb. W otoku napis: Ex Libris Mavrice Marqve. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.