Ex Libris Olga Hradečná B. H. - Hradečný, Bohumil (1876-1960) (1929)
Przedstawia pasące się na łące owce. U góry napis: Ex Libris Olga Hradečná. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.