Ex Libris Olga Hradečná - Hradečný, Bohumil (1876-1960).; Hradečná, Olga. ([S. l., 1929)
Przedstawia pasące się na łące owce. U góry napis: Ex Libris Olga Hradečná. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem aut. i ołówkiem data wyd.