Zlot harcerski z okazji 25-lecia PRL w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1969)
Przedstawia zlot harcerski z okazji 25-lecia PRL w Gdańsku, wśród gości sekretarz ambasady Republiki Wietnamu Południowego Le Hoanh 21-23.07.1969 rok.