Zlot harcerski z okazji 25-lecia PRL w Gdańsku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1969)
Przedstawia zlot harcerski z okazji 25-lecia PRL w Gdańsku, wśród gości sekretarz ambasady Republiki Wietnamu Południowego Le Hoanh 21-23.07.1969 rok.
Tytuł n na podstawie opisu na rewersie zdjęć.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Harcerze -- 1945-1970 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk