Język papieskich dni / Jadwiga Puzynina. - Puzynina, Jadwiga (1928-2025)
Język polski przed pielgrzymką. Język wartości w dniach pielgrzymki. Miłosierdzie, miłosierdzie... Co się stało z wartościami negatywnymi? Boimy się nadmiaru emocji.