[Afisz. Incipit] Powiatowy Komitet "Dnia Spółdzielczości" w Słupsku zaprasza wszystkich Spółdzielców na Podwieczorek-Dancing ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o imprezie 29.09.1946 r. w "Colosseum".