Edwarda Reiffa Ex Libris / M. Kulikowska. - Kulikowska, Maria (1895-1989) ([wydawca nieznany], 1943)
W obramowaniu trójkąt, w którym klęczy naga dziewczyna z kieliszkiem w ręku. Po jej lewej stronie zapis nutowy, po prawej stronie na wstędze napis: Edwarda Reiffa Ex Libris. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki.