Edwarda Reiffa Ex Libris - Kulikowska, Maria (1895-1989).; Reiff, Edward ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1943)
W obramowaniu trójkąt, w którym klęczy naga dziewczyna z kieliszkiem w ręku. Po jej lewej stronie zapis nutowy, po prawej stronie na wstędze napis: Edwarda Reiffa Ex Libris. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki.
Na odwrocie ołówkiem nazwa artystki i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.