Nieszczęśliwy potwór - Glensk, Urszula (1967- ).; Degler, Janusz (1938- ). (2010)
Recenzja książki: Witkacego portret wielokrotny : szkice i materiały do biografii (1918-1939) / Janusz Degler. Warszawa, 2009.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.