Das Steffen'sche Haus in Danzig - Unger, William (1837-1932).; E. A. Seemann Verlag; F. A. Brockhaus (Lipsk). (Leipzig : E.A. Seemann, 1860)
Przedstawia kamienicę Dom Steffensów (dawniej Speymanna) w Gdańsku w otoczeniu sąsiedniej zabudowy.
U dołu pod kompozycją rytowane: tytuł, informacja o autorze, drukarzu i wydawcy oraz miejscu wydania.
Czas powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 19 w; Gdańsk (Polska) -- zabytki -- w sztuce