Ex Libris Józefa Kulagi - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982).; Kulaga, Józef (1960)
Sylwetka nagiej kobiety przysłonięta prostokątem z napisem: Ex Libris, u dołu napis: Józefa Kulagi.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data według podanej bibliografii.
BNPol online, 11.01.2021
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.