[Afisz. Incipit:] Amatorskie Koło Dramatyczne przy Swietlicy Zakładów ... wystawi komedię Aleksandra Fredry "Zemsta". ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o przedstawieniu 8 i 9 maja w sali Tetaru Miejskiego.