Polska Żegluga Państwowa uruchomiła codzienną komunikację pasażersko-towarową Gdańsk-Warszawa - Polska Żegluga Państwowa ([Gdańsk]: [s.n.], 1946)
Afisz.
Miejsce wyd. na podst. treści.
Keywords: Polska Żegluga Państwowa -- druki ulotne; Transport śródlądowy -- Polska -- Wisła (rzeka) -- 1945-1970.