Der Stockturm zu Danzig. A.G. Vickers del. E.L. [!] Roberts sc. / MM. - Muttray, Maria (18..-19..) (1924)
Widok na Wieżę Więzienną (Stockturm) w Gdańsku od strony Targu Węglowego. Kompozycja wzorowana na grafice z XIX w.