Exlibris Alena Stránská HB. - Hradečný, Bohumil (1876-1960) (1942)
Przedstawia dzbanek z bukietem kwiatów, obok napis: Exlibris, u dołu: Alena Stránská. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyobrażeniem autograf aut.