Odezwa do mieszkańców m. Sopotu - Turek, Antoni (1907-1996). (Sopot : [s.n.], 1946)
Ulotka inf. o konkursie w Sopocie na balkony, klomby itp.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła