Ex Libris E. Com. De Mirbach. In Harff. W. Behrens. - Behrens, Wilhelm (1860-1904) (1891)
Przedstawia kobietę siedzącą z otwartą książką na kolanach i piórem w ręce, między dwiema kolumnami tworzącymi łuk, za którymi widać fronton pałacu. U dołu wśród obfitych labrów tarcza herbowa. Na ozdobnej tablicy umiesczonej nad łukiem napis: Ex Libris E. Com. De Mirbach. In Harff. Sygn. aut., miejsce wyd. i data w obrębie kompoz.