[Afisz. Incipit] Zgodnie z zezwoleniem Kuratorium Okręgu Szczecińskiego w Szczecinie Cech Krawiecki w Słupsku organizuje kurs kroju ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem kursu w terminie 15.01-15.04.1948 r.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.