Korzyści ze współpracy hospicjów i szkół / Anna Janowicz. - Janowicz, Anna
Zakres i treść: co zyskują nauczyciele, wychowawcy, katecheci (wypowiedzi), co wolontariat daje uczniom (wypowiedzi wolontariuszy), co daje zaangażowanie dzieci i młodzieży ośrodkom hospicyjnym (wypowiedzi koordynatorów wolontariatu hospicyjnego).