Ex Libris Sabina Sebyłowa - Tchorek, Karol (1904-1985).; Sebyłowa, Sabina ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1928)
Naśladownictwo wycinanki ludowej, napis: Ex Libris Sabina Sebyłowa.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, data według podanej bibliografii.
Strona Biblioteki Narodowej, dostęp 15.10.2018
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.