[Sierpień 80 : Jerzy Kołodziejski i Wojciech Gruszecki] / fotografia Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1980)
Przedstawia sygnatariuszy porozumień sierpniowych Jerzego Kołodziejskiego i Wojciecha Gruszeckiego, 31 sierpnia 1980 r.