[Afisz. Incipit] Zarząd Akademickiej Spółdzielni Wybrzeża zawiadamia, że w nowootwartym Casinie Akademickim ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o otwarciu lokalu w Gdańsku-Wrzeszczu przy Alejach Roosvelta 13.