Gdynia: ulica Śląska - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1992)
Przedstawia fragment ulicy Śląskiej w Gdyni, 1992 rok.
Autor i miejsce wydania według pieczątki na rewersie.
Tytuł i data ręką autora na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie