Ex Libris G. J. Rhebergen / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1967)
Naga kobieta powozi rydwanem zaprzężonym w trójkę koni napis u góry: Ex Libris, u dołu: G. J. Rhebergen. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.