Westerplatte : 50 rocznica II wojny światowej / Janusz Uklejewski artysta fotografik. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1989)
Przedstawia zapalanie zniczy na Westerplatte z okazji obchodów wybuchu II wojny światowej, 01.09.1989.