Die neue Halle Technik der Danziger Messe. ([wydawca nieznany], 1925)
Karta pocztowa z wizerunkiem Hali Technik i zaproszeniem na IV Międzynarodowe Targi Gdańskie, które odbywały się we wrześniu 1925 r.