Ex Libris dr. med. Geront Blum / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). (1988)
W półkolistym obramowaniu na tle tekstu z książki rysunek głowy faraona, pod ramką napis: Ex Libris dr. med. Geront Blum, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.