Komitet Obchodu "Dnia Spółdzielczości" w Gdyni urządza Akademię / Komitet Obchodu "Dnia Spółdzielczości" w Gdyni. ([s.n.], 1949)
Afisz inf. o Akademii wraz z jej programem, która miała miejsce 2.07.1949 r.