Maszyna rotacyjna Gdańskiego Wydawnictwa Prasowego / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia maszynę drukarską w Gdańskim Wydawnictwe Prasowym, 1978 rok.